Am deschis de curând primul Showroom de mobilier cu produse pe stoc. Aici veți găsi mobilier pentru bucătărie, baie, hol, dormitor, living sau sufragerie.

Vă așteptăm să ne vizitați!
 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

Despre

Am deschis de curând primul Showroom de Mobilier cu produse pe stoc. Toate produsele sunt fabricate în atelierul propriu, cu materiale și accesorii de cea mai bună calitate, “Made in Italy”. În magazinul nostru veți găsi mobilier pentru bucătărie, hol, baie, dormitor, sufragerie sau living la prețuri de producător.

Save

Produse de calitate

Toate produsele sunt fabricate în atelierul propriu, cu materiale și accesorii de cea mai bună calitate “Made in Italy”.

Piese de mobilier deosebite

Modelele de mobilier pe care le avem în showroom sunt modele deosebite: începând cu linia design-lui și până la combinația de culori, materiale, texturi, finisaje și accesorii folosite.

Prețuri de producător

Aveți nevoie de mobilier nou? La noi găsiți pe stoc piese de mobilier pentru bucătărie, hol, baie, dormitor, sufragerie sau living la prețuri de producător. Toate produsele sunt realizare în atelierul propriu cu materiale și accesorii de cea mai bună calitate, “Made in Italy”.

Mobilier în stoc

În magazinul nostru veți găsi mobilier și piese de mobilier pentru bucătărie, hol, baie, dormitor, sufragerie sau living. Periodic realizăm produse în serie limitată, care se pot achiziționa pe loc din showroom-ul LA DOLCE CASA.