LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

Despre

LA DOLCE CASA reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA

Mobilier Bucătărie – MADE IN ITALY

Povestea CUCINE DI TOSCANA este despre măiestria artizanală. Lucrăm cu lemn de trei generații și vrem să păstrăm toate culorile și mirosurile dealurilor noastre în Cucine di Toscana. Cu toate acestea, în ciuda legăturii puternice cu originile și tradiția, compania noastră este orientată spre viitor, spre inovație tehnologică și o căutare continuă a calității și a noilor tendințe. De fapt, am colaborat întotdeauna cu meșteșugari și profesioniști care folosesc materiale produse în Italia pentru a crea bucătării de designer, dar și funcționale și durabile, garantând standarde ridicate de calitate.

Producem în aceleași locuri în care trăim; din acest motiv suntem încă mai atenți și mai sensibili la impactul pe care îl lăsăm asupra mediului. În 2006 am obținut certificarea sistemului de calitate ISO 9001 și folosim produse cu conținut redus de formaldehidă. fără emisii de substanțe toxice, provenite din materiale reciclate sau din păduri controlate. Vrem o creștere durabilă, atât pentru viitor, cât și pentru ideea noastră de produs: CUCINE DI TOSCANA – cultură și grijă.

Save

Produse de calitate

Toate produsele sunt fabricate cu materiale și accesorii de cea mai bună calitate “Made in Italy”. Am colaborat întotdeauna cu meșteșugari și profesioniști care folosesc materiale produse în Italia pentru a crea bucătării de designer, dar și funcționale și durabile, garantând standarde ridicate de calitate.

Design și funcționalitate

Modelele de mobilier sunt modele deosebite începând cu linia design-lui și până la combinația de culori, materiale, texturi, finisaje și accesorii folosite.

Inovație și tehnologie

Cu toate acestea, în ciuda legăturii puternice cu originile și tradiția, compania noastră este orientată spre viitor, spre inovație tehnologică și o căutare continuă a calității și a noilor tendințe.

Certificarea sistemului de calitate ISO 9001

Producem în aceleași locuri în care trăim; din acest motiv suntem încă mai atenți și mai sensibili la impactul pe care îl lăsăm asupra mediului. În 2006 am obținut certificarea sistemului de calitate ISO 9001.