LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

Bucătării în trend 2023

HomeDesign bucătărieBucătării în trend 2023
LaDolceCasa_bucataria QUEEN

Bucătării în trend 2023

Stiluri și noutăți

Căutați inspirații și stări de spirit pentru a vă renova bucătăria? Sunteți în locul potrivit! LA DOLCE CASA te duce să descoperi tendințele anului 2023-2024.
Bucătăria este din ce în ce mai des, cel mai locuit spațiu din casă. Căldura, parfumurile și funcționalitatea sa ne oferă momente plăcute împreună cu prietenii și rudele.
Cuvântul de ordine pentru 2023 este funcționalitatea, bucătăriile sunt în continuă evoluție și noile sisteme se referă din ce în ce mai mult la un concept de modularitate, pentru a se adapta la orice tip de context și spațiu.
În medii de spațiu deschis sau, în general, unde spațiul o permite, din ce în ce mai des, se alege insula din centrul camerei care funcționează și ca o masă convivială, dar, în spatii mai mici, cea mai bună alegere este bucătăria tip peninsula, în orice caz scopul este să recreezi un mediu confortabil, în care să te poți simți în largul tău în fiecare zi.

 

 

Bucătăria este din ce în ce mai des, cel mai locuit spațiu din casă. Căldura, atmosfera și funcționalitatea sa ne oferă momente plăcute împreună cu prietenii și rudele.

 

În vederea integrării cu zona de living, bucătăria s-a transformat în timp într-un loc flexibil și de design care dă stil casei datorită combinației de materiale: placarea cu piatră și esențele de lemn rafinate sunt combinate cu noile tehnologii ultra-rezistente și materiale noi.

Protagoniștii principali ai bucătăriilor de ultimă generație care pot fi echipate și aduc performanța unui model profesional în casă. Nu numai că, printre cele mai mari inovații în ceea ce privește bucătăriile, găsim utilizarea canelurii, un sistem special de deschidere fără mânere; ca și în modelele QUEEN și LIKE, unde găsim profile de canelură minime și funcționale, care oferă bucătăriei o vedere completă și neîntreruptă a fațadelor ușilor, îmbunătățind astfel toate finisajele.

 

 

Și culorile?

Printre culorile trendy din 2023 găsim nuanțe cu tonuri moi capabile să insufle calm și să ofere mediului bucătăriei un stil șic și de design. Culorile principale au o referință clară la natură, la tonuri naturale – nuanțe de pământ, alun, nuci, ramuri și lemn. Negrul rămâne marele protagonist alături de nuanțele calde de bronz, cupru, alamă și ruginiu.

 

facebook.com/LaDolceCasaInterior

 

Descoperă Bucătăriile LA DOLCE CASA:

 

Save

Save