LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

Cataloage

HomeCataloage
Căutați inspirații și stări de spirit pentru a vă renova bucătăria? Sunteți în locul potrivit! LA DOLCE CASA te duce să descoperi tendințele anului 2022-2023.
Bucătăria este din ce în ce mai des, cel mai locuit spațiu din casă. Căldura, parfumurile și funcționalitatea sa ne oferă momente plăcute împreună cu prietenii și rudele.
Cuvântul de ordine pentru 2022 este funcționalitatea, bucătăriile sunt în continuă evoluție și noile sisteme se referă din ce în ce mai mult la un concept de modularitate, pentru a se adapta la orice tip de context și spațiu.
Imaginație și unicitate în stil, cu o perspectivă contemporană care respectă tradițiile. Reinterpretarea este cuvântul cheie: designul LA DOLCE CASA preia conotaţii ale clasicului şi le aduce in contemporan cu accesorii moderne, forme și linii curate.
Cu LA DOLCE CASA tradiția întâlnește contemporanul în combinații multiple, datorită varietății de materiale pe care le oferă colecția.
Bucătăriile noastre sunt răspunsul la cerințele unei piețe contemporane și ale familiilor de astăzi. Produse excelente cu un conținut de mare valoare la un preț rezonabil.
Toate bucatariile LA DOLCE CASA sunt fabricate cu materiale și accesorii “Made in Italy”. Am colaborat întotdeauna cu meșteșugari și profesioniști care folosesc materiale produse în Italia pentru a crea bucătării de designer, dar și funcționale și durabile, garantând standarde ridicate de calitate.

Piese contemporane pentru toate stilurile de viață. Tu alegi stilul tău de bucătărie!

 

#bucatarie #designinterior #bucatariemoderna #mobiliercluj #mobilierrezidential #mobilierrezidentialcluj #bucatariecluj #mobilacluj #mobilierbucatariecluj #mobilabucatariecluj #bucatariecompleta #ideideamenajare #bucatariecontemporana #bucatarieclasica #bucatariemodulara #designinteriorcluj #homedecor #mobilierbucatarie #mobiliercluj #amenajarebucatariecluj #interiordesigner #interiordesigninspiration #homedecor #moderninteriordesign #architecturedesign #houseinterior #houseinteriordesign #modularcabinet #modern #furnituredesign