LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

Certificarea originii mobilierului

Mobilier de origine italiană

CATAS – Certificarea originii mobilierului –

„Mobilier de origine italiană”

Bucătăriile modulare CUCINE DI TOSCANA (SEVENTY, OASI, SMILE, SELFIE, QUEEN, LIKE) îndeplinesc cerințele normelor tehnice ale certificării CATAS – Certificarea originii mobilierului – „Mobilier de origine italiană”, în special cu referire la originea italiană a produselor semifabricate și fabricarea în conformitate cu cerințele standardului UNI 11674: 2017 și calitatea produsului finit în conformitate cu cerințele de siguranță, rezistență și durabilitate ale UNI 11663: 2017 și UNI EN 14749: 2016.
Modularitatea CUCINE DI TOSCANA inseamna a crea întotdeauna o bucătărie unică și personală cu  atentie la detalii, compozitii concepute ca si cum ar fi piese originale si unice. Datorită unei game largi de materiale și finisaje, este posibil să vă transformați, să personalizați și să vă proiectați bucătăria pentru a-i conferi o identitate specifică.
Bucătăriile noastre sunt răspunsul la cerințele unei piețe contemporane și ale familiilor de astăzi. Produse excelente cu un conținut de mare valoare la un preț rezonabil.

Lista modelelor certificate CATAS – „Mobilier de origine italiană”:

SEVENTY

OASI

SMILE

SELFIE

QUEEN

LIKE

• Precum și toate variantele de bucătării modulare ale acestor modele.

Mobilierul CUCINE DI TOSCANA – mobilier bucătărie de origine italiană – îmbină meșteșugul și tradiția cu designul, calitatea materialelor și inovația. Rezultatul este o bucătărie de vis!