LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

OASI CUSTOM

HomeOASI CUSTOM

OASI CUSTOM

Dimensiuni

La acest model vă oferim bucătării gata executate la următoarele dimensiuni custom:

L 240 cm x H 243 cm

L 300 cm x H 243 cm

L 330 cm x H 243 cm

L 360 cm x H 243 cm

__________________________________________

Pentru aceste modele COMANDA MINIMĂ este de 10 buc.

__________________________________________

Save

Save

Save

Save

Save

Mobilierul de  bucătărie OASI – este un nou concept de bucătărie contemporană, prin folosirea de noi materiale lucioase și mate, combinate de asemenea cu finisaje și esențe texturale, capabile să reziste la zgarieturi, pete, lumina si caldura.
La acest model avem manerul incastrat, un element extrem de decorativ si functional pentru un design curat si rafinat. Sistemul cu maner incastrat da mobilierului Oasi un aspect elegant care se potriveste foarte bine conceptului open speace.
Modelele de Bucătării de-a gata sunt soluția ideală pentru amenajarea rapidă a spațiului. Stilul acestor piese de mobilier se adaptează oricărei amenajari interioare, astfel încât să definitivați ușor un proiect de design.
Astfel vă punem la dispoziție 4 dimensiuni de-a gata la acest model. Dimensiunile variate permit mobiliarea spațiilor mari dar și a spatiilor mai mici.
Vă recomandăm mobilierul de bucătărie OASI pentru o bucătărie cu design contemporan.
Modelele de mobilier sunt modele deosebite începând cu linia design-lui și până la combinația de culori, materiale, texturi, finisaje și accesorii folosite.
Toate bucătăriile sunt fabricate cu materiale și accesorii de calitate “Made in Italy”, care sunt certificate ISO 9001 și CATAS mobilier de origine italiană.

facebook.com/LaDolceCasaInterior

 

Save

Save

Save

Save

Save

#bucatarie #designinterior #bucatariemoderna #mobiliercluj #mobilierrezidential #mobilierrezidentialcluj #bucatariecluj #mobilacluj #mobilierbucatariecluj #mobilabucatariecluj #bucatariecompleta #ideideamenajare #bucatariecontemporana #bucatarieclasica #bucatariemodulara #designinteriorcluj #homedecor #mobilierbucatarie #mobiliercluj #amenajarebucatariecluj #interiordesigner #interiordesigninspiration #homedecor #moderninteriordesign #architecturedesign #houseinterior #houseinteriordesign #modularcabinet #modern #furnituredesign #residential #designers #decorations #designerdeinteriores #arhitect #arhitecture #designisalifestyle #homedecor #pretmobilierbucatarie #pretmobilabucatarie #mobilierbucatarielapretbun

 

Save

Save

Save

Save

Save