LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

Bucătăria SELFIE 01

HomeBucătărieBucătăria SELFIE 01

Bucătăria SELFIE

Mobilier bucătărie SELFIE compus din:

  • sisteme de închidere cu amortizare pentru fronturi și sertare
  • corpuri de bază, corpuri suspendate
  • hotă, chiuvetă, suport tacâmuri, uscător vase

Optional: Coloane cos jolly, magic corner, diverse accesorii, pachet electrocasnice marca Beko, iluminare corpuri cu becuri led.

Mobilier Bucătărie – MADE IN ITALY

__________________________________________

Material: Panouri din pal melaminat efect lemn și ciment sau culoare uni

__________________________________________

DIMENSIUNI

În funcție de Modularitate
__________________________________________

Culori & Finisaje

__________________________________________

Sisteme de deschidere

Save

Save

Save

Galerie imagini SELFIE 01

Save

Save

Modelul de mobilier bucătărie SELFIE – este un model de bucătărie modular cu design contemporan, pentru a combina perfect practicitatea și simțul estetic modern și minimal. Acest model oferă o mare posibilitate de personalizare prin utilizarea de materiale PET mate și lucioase, melamină cu efect de lemn, finisaje texturate și inserarea mânerului ușii prin încastrare.
Datorită unei game largi de materiale și finisaje este posibil să vă transformați, să personalizați și să vă proiectați bucătăria pentru a-i conferi o identitate specifică.
Vă recomandăm mobilierul de bucătărie SELFIE pentru posibilitatile de personalizare multiple!

Chiar daca sunt bucatarii de-a gata va puteti alege corpurile de bucatarie de care aveti nevoi din modelul prezentat. De exemplu: un corp pentru plita si cuptor incastrat, un corp pentru chiveta, un corp pentru masina de spalat vase incorporabila, un blat de lucru, catava corpuri suspendate si bucataria este gata.

Toate bucătăriile SELFIE sunt fabricate cu materiale și accesorii de calitate “Made in Italy”, care sunt certificate ISO 9001 și CATAS mobilier de origine italiană.

facebook.com/LaDolceCasaInterior

#bucatarie #designinterior #bucatariemoderna #mobiliercluj #bucatariecluj #mobilacluj #mobilierbucatariecluj #mobilabucatariecluj #bucatariecompleta #ideideamenajare #bucatariecontemporana #bucatarieclasica #bucatariemodulara #designinteriorcluj #homedecor #mobilierbucatarie #mobiliercluj #amenajarebucatariecluj #interiordesigner #interiordesigninspiration #homedecor #moderninteriordesign #architecturedesign #houseinterior #houseinteriordesign #modularcabinet #modern #furnituredesign