LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

Bucătăria LIKE 03

HomeBucătărieBucătăria LIKE 03

Bucătăria LIKE

Mobilier bucătărie LIKE compus din:

  • sisteme de închidere cu amortizare pentru fronturi și sertare
  • corpuri de bază, corpuri suspendate
  • hotă, chiuvetă, suport tacâmuri, uscător vase

Opțional: Coloane cos jolly, magic corner, diverse accesorii, pachet electrocasnice marca Beko, iluminare corpuri cu becuri led.

__________________________________________

Material: Panouri din pal melaminat cu maner incorporate, finisaj diverse culori

__________________________________________

DIMENSIUNI

În funcție de Modularitate
__________________________________________

Culori & Finisaje

__________________________________________

Sisteme de deschidere

Save

Save

 

Save

Save

Save

Galerie imagini LIKE

Save

Save

LA DOLCE CASA vă propune un nou model de bucătărie contemporană: Bucătăria LIKE – o combinație foarte modernă de culori neutre: nuanțe de gri-uri până la negru care contrastează cu blatul de bucătărie – alb.
„Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, fiecare element atent finisat până la cele mai mici detalii, cum ar fi hota asortată cu ușile cu cadru și sticlă „industrială”, o potrivire perfectă cu mânerele metalice și rafturile deschise.”
Datorită unei game largi de materiale și finisaje, este posibil să vă transformați, să personalizați și să vă proiectați bucătăria pentru a-i conferi o identitate specifică.
Bucătăriile LIKE sunt răspunsul la cerințele unei piețe contemporane și ale familiilor de astăzi. Produse excelente cu un conținut de mare valoare la un preț rezonabil.

#bucatarie #designinterior #bucatariemoderna #mobiliercluj #bucatariecluj #mobilacluj #mobilierbucatariecluj #mobilabucatariecluj #bucatariecompleta #ideideamenajare #bucatariecontemporana #bucatarieclasica #bucatariemodulara #designinteriorcluj #homedecor #mobilierbucatarie #mobiliercluj #amenajarebucatariecluj #interiordesigner #interiordesigninspiration #homedecor #moderninteriordesign #architecturedesign #houseinterior #houseinteriordesign #modularcabinet #modern #furnituredesign