LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

Bucătăria OASI 02

HomeBucătărieBucătăria OASI 02

Bucătăria OASI

Mobilier bucătărie OASI compus din:

  • sisteme de închidere cu amortizare pentru fronturi și sertare
  • corpuri de bază, corpuri suspendate
  • hotă, chiuvetă, suport tacâmuri, uscător vase

Optional: Coloane cos jolly, magic corner, diverse accesorii, pachet electrocasnice marca Beko, iluminare corpuri cu becuri led.

__________________________________________

Material: Panouri din pal melaminat finisaj efect lemn sau ciment mat

__________________________________________

DIMENSIUNI

În funcție de Modularitate
__________________________________________

Culori & Finisaje Mobilier bucătărie OASI

__________________________________________

Sisteme de deschidere Mobilier bucătărie OASI

Save

Save

 

Save

Galerie imagini mobilier bucătărie OASI

Save

Save

Mobilierul de  bucătărie OASI – este un model de bucătărie modular cu design modern, un nou concept de bucătărie contemporana, prin folosirea de noi materiale lucioase și mate, combinate de asemenea cu finisaje și esențe texturale, capabile să rezista la zgarieturi, pete, lumina si caldura.
Datorită unei game largi de materiale și finisaje este posibil să vă  personalizați și să vă proiectați bucătăria pentru a-i conferi o identitate unică.
La acest model avem manerul incastrat, este un un element extrem de decorativ si functional pentru un design curat si rafinat. Sistemul cu maner incastrat da mobilierului Oasi un design cu linii curate, finisaje fine unde cele mai moderne nuante pun in valoare formele unei bucatarii concepute special pentru tine.
Vă recomandăm mobilierul de bucătărie OASI pentru o bucătărie cu design contemporan.
Chiar daca sunt bucatarii de-a gata va puteti alege corpurile de bucatarie de care aveti nevoi din modelul prezentat. De exemplu: un corp pentru plita si cuptor incastrat, un corp pentru chiveta, un corp pentru masina de spalat vase incorporabila, un blat de lucru, catava corpuri suspendate si bucataria este gata.
Toate bucătăriile OASI sunt fabricate cu materiale și accesorii de calitate “Made in Italy”, care sunt certificate ISO 9001 și CATAS mobilier de origine italiană.

facebook.com/LaDolceCasaInterior

#bucatarie #designinterior #bucatariemoderna #mobiliercluj #bucatariecluj #mobilacluj #mobilierbucatariecluj #mobilabucatariecluj #bucatariecompleta #ideideamenajare #bucatariecontemporana #bucatarieclasica #bucatariemodulara #designinteriorcluj #homedecor #mobilierbucatarie #mobiliercluj #amenajarebucatariecluj #interiordesigner #interiordesigninspiration #homedecor #moderninteriordesign #architecturedesign #houseinterior #houseinteriordesign #modularcabinet #modern #furnituredesign