LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

Bucătăria QUEEN 07

HomeBucătărieBucătăria QUEEN 07

Bucătăria QUEEN

Mobilier bucătărie QUEEN compus din:

  • sisteme de închidere cu amortizare pentru fronturi și sertare
  • corpuri de bază, corpuri suspendate
  • hotă, chiuvetă, suport tacâmuri, uscător vase

Opțional: Coloane cos jolly, magic corner, diverse accesorii, pachet electrocasnice marca Beko, iluminare corpuri cu becuri led.

__________________________________________

Material: Fronturi MDF infoliat diverse culori

__________________________________________

DIMENSIUNI

În funcție de Modularitate
__________________________________________

Culori & Finisaje

__________________________________________

Sisteme de deschidere

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Galerie imagini QUEEN

Save

Save

Bucătăria Queen – o bucătărie contemporană și rafinată, pentru cei care caută forme atemporale. Potrivită pentru orice spațiu și orice amenajare interioară.
În acest model, am decis să îmbinăm expertiza producției tradiționale și creativitatea italiană pentru a explora cele mai inovatoare soluții.
Imaginație și unicitate în stil, cu o perspectivă contemporană care respectă tradițiile. Reinterpretarea este cuvântul cheie: Modelul Queen preia conotaţii ale clasicului şi le aduce in contemporan cu accesorii moderne, forme și linii curate.
Cu modelul Queen tradiția întâlnește contemporanul în combinații multiple, datorită varietății de materiale pe care le oferă colecția.
Bucătăriile noastre sunt răspunsul la cerințele unei piețe contemporane și ale familiilor de astăzi. Produse excelente cu un conținut de mare valoare la un preț rezonabil.

 

#bucatarie #designinterior #bucatariemoderna #mobiliercluj #bucatariecluj #mobilacluj #mobilierbucatariecluj #mobilabucatariecluj #bucatariecompleta #ideideamenajare #bucatariecontemporana #bucatarieclasica #bucatariemodulara #designinteriorcluj #homedecor #mobilierbucatarie #mobiliercluj #amenajarebucatariecluj #interiordesigner #interiordesigninspiration #homedecor #moderninteriordesign #architecturedesign #houseinterior #houseinteriordesign #modularcabinet #modern #furnituredesign