LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

Bucătăria SEVENTY 04

HomeBucătărieBucătăria SEVENTY 04

Bucătăria SEVENTY

Mobilier bucătărie SEVENTY compus din:

  • sisteme de închidere cu amortizare pentru fronturi și sertare
  • corpuri de bază, corpuri suspendate
  • hotă, chiuvetă, suport tacâmuri, uscător vase

Opțional pentru Bucătăria SEVENTY: Coloane cos jolly, magic corner, diverse accesorii, pachet electrocasnice marca Beko, iluminare corpuri cu becuri led.

__________________________________________

MATERIAL

Panouri infoliate efect lemn sau culori uni – finisaj lucios sau mat

__________________________________________

DIMENSIUNI

În funcție de Modularitate
__________________________________________

Culori & Finisaje

__________________________________________

Sisteme de deschidere

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Galerie imagini SEVENTY

Save

Save

Farmecul materialelor mate și lucioase, esențe de lemn și efecte texturate, Bucătăria SEVENTY este pentru cei care doresc personalitate în design prin canelura manerului care marchează și delimitează fiecare spațiu din bucătărie.
Modularitatea mobilierului SEVENTY și capacitatea de a alege între diverse culori pentru a sublinia esențialitatea compoziției: designul este curat și liniar.
Linii curate, finisaje deosebite, un design care devine practic pentru a da viață unei bucătării care vorbește despre tine: Bucătăria SEVENTY croită pe personalitatea ta!
Calitatea detaliilor: detaliile ascunse care fac diferența. Lăsați-vă surprins de finisajele bucatariei SEVENTY: Deschideți ușile, însoțiți închiderea unui sertar. Priviți fiecare detaliu funcțional!
SEVENTY este o bucătărie cu design contemporan, un echilibru între estetică, funcționalitate si personalizare maximă.
Construirea unei bucătării este o alchimie, iar în modelul SEVENTY am decis să combinăm cunoștințele producției tradiționale cu cele mai inovatoare soluții.
Toate Bucătăriile LA DOLEC CASA sunt răspunsul la nevoile pieței contemporane și ale familiilor de astăzi: produse excelente și de mare valoare la un preț accesibil.

#bucatarie #designinterior #bucatariemoderna #mobiliercluj #bucatariecluj #mobilacluj #mobilierbucatariecluj #mobilabucatariecluj #bucatariecompleta #ideideamenajare #bucatariecontemporana #bucatarieclasica #bucatariemodulara #designinteriorcluj #homedecor #mobilierbucatarie #mobiliercluj #amenajarebucatariecluj #interiordesigner #interiordesigninspiration #homedecor #moderninteriordesign #architecturedesign #houseinterior #houseinteriordesign #modularcabinet #modern #furnituredesign