LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

Bucătăria SMILE 05

HomeBucătărieBucătăria SMILE 05

Bucătăria SMILE

Mobilier bucătărie SMILE compus din:

  • sisteme de închidere cu amortizare pentru fronturi și sertare
  • corpuri de bază, corpuri suspendate
  • hotă, chiuvetă, suport tacâmuri, uscător vase

Opțional: Coloane cos jolly, magic corner, diverse accesorii, pachet electrocasnice marca Beko, iluminare corpuri cu becuri led.

__________________________________________

MATERIAL

Panouri din PET efect culoare uni

__________________________________________

DIMENSIUNI

În funcție de Modularitate
__________________________________________

Culori & Finisaje

__________________________________________

Sisteme de deschidere

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Galerie imagini SMILE

Save

Save

Save

Epicentrul unei cămin și locul unde petrecerea se termină inevitabil, bucătăria este pe bună dreptate inima vie, care bate, a vieții de zi cu zi. Descoperiți o versiune elegantă și minimalistă de mobilier de bucătărie, Bucătăria SMILE care se potrivește foarte bine stilului modern, contemporan. Cu ochiul pe detalii, texturi, tonuri și palete care variază de la îndrăzneț la neutru, această colecție reunește cele mai bune forme și funcționalități într-un singur loc!
Bucătăriile noastre se întâlnesc cu camera de zi, pentru un stil de viață deschis OPEN SPACE. Ospitalitate și funcționalitate toate într-un singur spațiu, în care bucătăria devine parte a designului interior, caracterizându-l prin stilul său unic. Bucătăria SMILE – un spațiu deschis de trăit și împărtășit cu cei dragi.

#bucatarie #designinterior #bucatariemoderna #mobiliercluj #bucatariecluj #mobilacluj #mobilierbucatariecluj #mobilabucatariecluj #bucatariecompleta #ideideamenajare #bucatariecontemporana #bucatarieclasica #bucatariemodulara #designinteriorcluj #homedecor #mobilierbucatarie #mobiliercluj #amenajarebucatariecluj #interiordesigner #interiordesigninspiration #homedecor #moderninteriordesign #architecturedesign #houseinterior #houseinteriordesign #modularcabinet #modern #furnituredesign