LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

SELFIE CUSTOM

HomeSELFIE CUSTOM

SELFIE CUSTOM

Dimensiuni

La modelul SELFIE CUSTOM vă oferim bucătării gata executate la următoarele dimensiuni:

L 240 cm x H 243 cm

L 300 cm x H 243 cm

L 330 cm x H 243 cm

L 360 cm x H 243 cm

__________________________________________

Pentru aceste modele COMANDA MINIMĂ este de 10 buc.

__________________________________________

 

Save

Save

Save

Save

Save

Modelul de mobilier bucătărie SELFIE – este un model de bucătărie cu design contemporan, pentru a combina perfect practicitatea și simțul estetic modern și minimal.
Linii curate, finisaje deosebite, un design care devine practic pentru a da viață unei bucătării de vis: fie că este prima bucătărie pentru un cuplu tânăr sau o casă de locuit pentru o familie.
Soluții pentru proiecte practice, linii curate și prețuri accesibile cu o varietate de finisaje.
Pentru că vrem să fim pe placul oricărui client, am ales în oferta noastră câteva bucătării care se potrivesc atât stilului clasic cât și modern. Dimensiunile variate permit mobiliarea spațiilor mari dar și a spatiilor mai mici.
Toate bucătăriile SELFIE sunt fabricate cu materiale și accesorii de calitate “Made in Italy”, care sunt certificate ISO 9001 și CATAS mobilier de origine italiană.
Modelele de Bucătării de-a gata sunt soluția ideală pentru amenajarea rapidă a spațiului. Stilul acestor piese de mobilier se adaptează oricărei amenajari interioare, astfel încât să definitivați ușor un proiect de design.
Modelele de bucătărie fixe, la dimensiuni custom, sunt realizate din materiale alese cu grijă de designeri italieni, cu sisteme de funcționalitate integrate de calitate certificată.
Modelele de mobilier sunt modele deosebite începând cu linia design-lui și până la combinația de culori, materiale, texturi, finisaje și accesorii folosite.
Vă recomandăm mobilierul de bucătărie SELFIE, piese contemporane pentru toate stilurile de viață!

 

facebook.com/LaDolceCasaInterior

 

#bucatarie #designinterior #bucatariemoderna #mobiliercluj #mobilierrezidential #mobilierrezidentialcluj #bucatariecluj #mobilacluj #mobilierbucatariecluj #mobilabucatariecluj #bucatariecompleta #ideideamenajare #bucatariecontemporana #bucatarieclasica #bucatariemodulara #designinteriorcluj #homedecor #mobilierbucatarie #mobiliercluj #amenajarebucatariecluj #interiordesigner #interiordesigninspiration #homedecor #moderninteriordesign #architecturedesign #houseinterior #houseinteriordesign #modularcabinet #modern #furnituredesign #residential #designers #decorations #designerdeinteriores #arhitect #arhitecture #designisalifestyle #homedecor #pretmobilierbucatarie #pretmobilabucatarie #mobilierbucatarielapretbun