LA DOLCE CASA este reprezentant unic în România al produselor CUCINE DI TOSCANA.

 

Adresa magazin:

Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 208

Program: Luni – Vineri: 10 – 17:00

 

00 40 730 580598 interior@ladolcecasa.ro

CONSULTANTA GRATUITA: 00 40 730 580598

SEVENTY CUSTOM

HomeSEVENTY CUSTOM

SEVENTY CUSTOM

Dimensiuni

La modelul SEVENTY vă oferim bucătării gata executate la următoarele dimensiuni custom:

L 240 cm x H 243 cm

L 300 cm x H 243 cm

L 330 cm x H 243 cm

L 360 cm x H 243 cm

__________________________________________

Pentru aceste modele COMANDA MINIMĂ este de 10 buc.

__________________________________________

Save

Save

Save

Save

Save

Farmecul materialelor mate și lucioase, esențe de lemn și efecte texturate, Bucătăria SEVENTY este pentru cei care doresc personalitate în design prin canelura manerului care marchează și delimitează fiecare spațiu din bucătărie.
Linii curate, finisaje deosebite, un design care devine practic pentru a da viață unei bucătării care vorbește despre tine: Bucătăria SEVENTY croită pe personalitatea ta!
Calitatea detaliilor: detaliile ascunse care fac diferența. Lăsați-vă surprins de finisajele bucatariei SEVENTY: Deschideți ușile, însoțiți închiderea unui sertar. Priviți fiecare detaliu funcțional!
Construirea unei bucătării este o alchimie, iar la acest model am decis să combinăm cunoștințele producției tradiționale cu cele mai inovatoare soluții.
SEVENTY este o bucătărie cu design contemporan, un echilibru între estetică, funcționalitate si personalizare maximă.
Modelele de Bucătării de-a gata sunt soluția ideală pentru amenajarea rapidă a spațiului. Stilul acestor piese de mobilier se adaptează oricărei amenajari interioare, astfel încât să definitivați ușor un proiect de design.
Dimensiunile variate permit mobiliarea spațiilor mari dar și a spatiilor mai mici. Astfel vă punem la dispoziție următoarele 4 dimensiuni de-a gata.
Toate produsele sunt fabricate cu materiale și accesorii “Made in Italy”. Am colaborat întotdeauna cu meșteșugari și profesioniști care folosesc materiale produse în Italia pentru a crea bucătării de designer, dar și funcționale și durabile, garantând standarde ridicate de calitate.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

#bucatarie #designinterior #bucatariemoderna #mobiliercluj #mobilierrezidential #mobilierrezidentialcluj #bucatariecluj #mobilacluj #mobilierbucatariecluj #mobilabucatariecluj #bucatariecompleta #ideideamenajare #bucatariecontemporana #bucatarieclasica #bucatariemodulara #designinteriorcluj #homedecor #mobilierbucatarie #mobiliercluj #amenajarebucatariecluj #interiordesigner #interiordesigninspiration #homedecor #moderninteriordesign #architecturedesign #houseinterior #houseinteriordesign #modularcabinet #modern #furnituredesign #residential #designers #decorations #designerdeinteriores #arhitect #arhitecture #designisalifestyle #homedecor #pretmobilierbucatarie #pretmobilabucatarie #mobilierbucatarielapretbun

 

Save

Save

Save

Save

Save